مدرن سازي دكوراسيون توسط پارتيشن شيشه‌اي

مدرن سازي دكوراسيون داخلي با انواع شيشه

همواره اهميت استفاده از شيشه‌ها در طراحي و دكوراسيون داخلي بر كسي پوشيده نخواهد بود. شيشه‌ها در تنوع بسيار زيادي طراحي و ساخته مي‌شوند و اغلب نقش دكوراتيو دارند. با گذشت زمان نوع استفاده و طراحي شيشه ها پيشرفت كرده و به صورت حرفه‌اي تغيير كرده و به سمت و سوي مدرنيته شدن گام برمي‌دارد. استفاده از اين شيشه ها مي‌تواند در تمام زمينه‌هاي طراحي و ساخت ساختمان ها استفاده شود. شيشه هاي دكوراتيو در انواع متفاوتي وجود دارند. شيشه رنگي يا لاكوبل براي طراحي ساخت داخلي و خارجي ساختمان ها استفاده مي‌شود. كما اينكه امروزه محصولات بسيار زيادي از نوع شيشه بوجود آمده است كه زيبايي و مدرن سازي ساختمان ها بسيار ساده‌تر كرده است.

در صورتي كه در نظر داريد يك خانه زيبا و مدرن داشته باشيد، استفاده از اين محصولات بايد در صدر خواسته هاي شما قرار بگيرد. انواع كاربرد‌هاي شيشه مثل پارتيشن شيشه‌اي، نرده شيشه‌اي، آينه هاي دكوراتيو و كابين دوش كه به نوعي تاثيرات بسيار زيادي در زيبايي و مدرن شدن منزل شما دارد، مي‌تواند به نوعي بر سلامت ساختمان شما هم تاثير داشته باشد. حال آنكه اين تاثير گذاري چگونه اعمال مي‌شود را در ادامه متوجه خواهيد شد.

4roq_r4.jpg

مدرن سازي دكوراسيون توسط پارتيشن شيشه‌اي

در فضاهاي مدرن به هموزن كردن قسمت‌هاي داخلي و خارجي منازل در كنار استفاده از لوازم داخلي مدرن و زيبا توجه بسيار مي‌شود. بهتر است كه فضاي طراحي ساختمان ها به گونه‌اي باشد كه تمام امكانات در زمان مورد نظر قابل استفاده بوده و بتوان تمام گزينه هاي مد نظر خود را در ساختمان و قسمت طراحي اعمال كنيد. از عوامل موثر در طراحي دكوراسيون شيشه‌ها و لوازم شيشه‌اي هستند. يكي از مهم‌ترين و محبوب‌ترين اين لوازم پارتيشن شيشه‌اي است كه با نام ديوار شيشه‌اي هم شناخته مي‌شود. در صورتي كه براي قسمت‌بندي فضاي بزرگ خانه به قسمت‌هاي كوچك تر از ديوار‌هاي شيشه‌اي استفاده كنيد، يك پارتيشن شيشه‌اي داخل منزل خود خواهيد داشت. اين نوع پارتيشن‌ها با توجه به استفاده از شيشه در ساخت آنها امكان مشاهده فضاهاي مختلف خانه ها را فراهم مي‌كنند. ولي مي‌توان در برخي از قسمت‌ها اين امكان را فراهم كرد كه داخل اتاق يا پارتيشن ديده نشود.

تصور كنيد كه براي شركت بزرگ تجاري خود از پارتيشن شيشه‌اي استفاده كرده‌ايد. در چنين مواردي مديريت مي‌تواند به صورت كامل بر كار كارمندان خود نظارت داشته باشد. حال آنكه كارمندان نبايد به اتاق مدير دسترسي داشته باشند و اين يك امر امكان‌پذير خواهد بود. با استفاده از شيشه‌هاي هوشمند در پارتيشن شيشه‌اي شما مي توانيد ديوار ها را با يك حركت به حالت مات تبديل كنيد و در موارد مورد نياز دوباره حالت شفاف ديوار‌ها را فعال كنيد. به همين سادگي يك ساختمان مدرن و كاربردي خواهيد داشت.

 

مدرن سازي دكوراسيون توسط نرده شيشه‌اي

از ديگر كاربرد‌هاي شيشه در طراحي و دكوراسيون داخلي مي‌توان به نرده شيشه‌اي اشاره كرد. نرده شيشه‌اي براي محافظت از افراد در هنگام استفاده از پله و راه پله طراحي و ساخته مي‌شود. البته به طور كلي از نرده‌ها براي محافظت استفاده مي‌شود، كه با توجه به مكان قرارگيري مثل كنار راه پله و بالكن ميتوان از گزينه هاي متفاوتي براي اين كار استفاده كرد. نرده ها در زمان هاي قديم از جنس فلز ساخته مي‌شدند. وليكن امروزه با توجه به استفاده از شيشه ها در تمام زمينه‌هاي مدرن‌سازي و دكوراسيون، بايد از نرده‌هايي با جنس مشابه يا تركيبي استفاده كرد. نرده شيشه‌اي علاوه بر تاثير چند برابر در مدرن‌سازي فضاهاي داخلي ساختمان ها مي‌تواند نورگيري بسيار عالي را براي فضاهاي متفاوت ساختمان فراهم كند. با توجه به استفاده از شيشه در پله ها و در قسمت هاي ديگر، مي‌توان پرتو نور را كه قابليت رد شدن از شيشه ها را دارد در تمام قسمت هاي منزل در طول روز مشاهده كرد. به همين ترتيب انرژي خورسيد همواره در منزل شما وجود خواهد داشت.

مدرن سازي دكوراسيون داخلي توسط كابين دوش

 

كابين دوش حمام، يك محفظه شيشه‌اي حاوي دوش و پنل كنترلي است. اين نوع كابين در اندازه هاي متفاوتي به صورت مستطيلي ايستاده، نيم‌دايره ايستاده و ديگر طرح ها وجود دارد كه با توجه به نوع و اندازه حمام خانه شما انتخاب و خريداري مي‌شود. در داخل اين نوع كابين ها مي‌توان يك پنل كنترلي براي كنترل تمام قسمت هاي دوش اصلي مشاهده كرد. ديواره‌هاي اين محفظه از جنس شيشه است كه مي‌تواند براي مشخص نبودن داخل از جنس شيشه هوشمند ساخته شود. به طور كلي اين نوع كابين دوش داراي درب هاي كشويي و باز شو هستند. كابين دوش حمام علاوه بر مهيا كردن قابليت دوش سريع مي‌تواند مدرن بودن و زيبايي را به محوطه حمام و سرويس بهداشتي شما هديه دهد. سعي كنيد كه يك كابين دوش عالي با توجه به وجود امكانات متفاوت در حمامتان تهيه كنيد. چرا كه در صورت متناسب نبودن اين نوع كابين ها علاوه بر مدرن نبودن فضا، خللي هم در سرويس استحمام شما بوجود خواهد آمد. بهتر است با يك شخص با تجربه در زمينه دكوراسيون براي خريد نوع مناسب‌تر كابين دوش مشورت كنيد.

منبع: شيشه رنگي تتراگلس

نقد كتاب چرا ملت ها شكست مي خورند

نقد كتاب چرا ملت ها شكست مي خورند

كتاب چرا ملت ها شكست مي خورند سعي دارد به‌طور جامع شرح دهد كه به چه دليل ?.?? هزار ميليون نفر در كشورهاي درحال پيشرفت در فقر به سر مي‌برند و مدام در تقلا هستند تا با درآمدي كه گاهي حتي از ?.?? دلار نيز كمتر است روزگار سر كنند. شايد انتظار داشته باشيد اين كتاب، اثري غم‌انگيز باشد و مطالعه‌اش احساس بدي به شما دست دهد؛ اما بر خلاف انتظار شما، اثري است فرح‌بخش و غني كه نويد فرداي بهتر مي‌دهد و شايد بتوان گفت كه در نوع خود شاهكاريست.

دارون عجم‌اوغلو و جيمز اي رابينسون، دو نويسنده‌ي پرشور و معتبر اين اثر، كار خود را با دادن اندك چشم‌اندازي به خواننده آغاز مي‌كنند؛ آنها بيان مي‌كنند كه برطبق آمار، حتي در اوضاع ملال‌آور اقتصاد اين روزها، يك شهروند آمريكايي به‌طور ميانگين هفت برابر ثروتمندتر از يك شهروند مكزيكي، ده‌ برابر ثروتمندتر از يك شهروند ساكن پرو، حدود بيست برابر ثروتمندتر از يكي از سكنه‌ي جنوب صحراي ساهارا و حدود چهل برابر ثروتمندتر از ساكنين كشورهايي چون اتيوپي، مالي و ديگر كشورهاي آفريقايي است كه در شرايط مشابه قرار دارند. دليل چنين اختلاف متحيركننده‌اي چه مي‌تواند باشد؟

پاسخ نويسنده به اين سوال بسيار ساده است: تصور نادرستي كه مدت‌هاست در اذهان عمومي نهادينه شده‌است؛ نويسندگان كتاب پيش رو از مباحثه‌هاي قديمي علمي-اجتماعي بر سر اثبات اين اصل كه فقر، پايدار است به تنگ آمده‌اند؛ از نظر آن‌ها  فقر را نبايد به حساب موفقيت جغرافيايي بد و الگوهاي فرهنگي نادرست گذاشت و يا آن را از چشم رهبران نالايق ديد.

نويسندگان كتاب «چرا ملت‌ها شكست مي‌خورند» به جاي آنكه فقر را نتيجه‌ي شانس بد بدانند، تمركز خود را صرف جريان‌هاي تاريخي و گره‌هايي مي‌كنند كه سياست‌هاي دنياي امروز را شكل مي‌دهند؛ سياست‌هاي پيش‌گرفته‌شده در دنياي امروز به دو دسته تقسيم مي‌شوند؛ دسته‌ي اول سياست‌هاي فراگير هستند كه موضوعاتي چون توزيع قدرت، بهره‌وري، تحصيلات، فناوري و سلامت عمومي مردم را شامل مي‌شوند و دسته‌ي دوم، سياست‌هاي جانبدارانه و سودجويانه‌اي كه ثروت كشور را در يك طبقه‌ي جامعه متمركز مي‌كنند و تنها به سود قشري خاص، ديگر افراد جامعه را كنار مي‌گذارند.

دارون عجم‌اوغلو و جيمز اي رابينسون در ادامه بعد از بررسي تاريخ كشورهايي چون كنگو و موشكافي علل سياسي كه سبب فقر و تيره روزي طولاني‌مدت مردم اين كشورها شده است، اين نكته را نيز يادآور مي‌شود كه هستند كشورهايي كه زماني در شرايط ناگوار مشابهي به سر مي‌بردند اما موفق شدند تا راهي به‌سوي نجات بيابند. آن‌ها به اين نتيجه مي‌رسند كه دليل اصلي سعادتمندي و يا بيچارگي مردم يك كشور را فقط و فقط بايد در سياست‌هاي حاكم بر آن كشور جست‌‌وجو نمود؛ اگر كشور بوتسوانا توانست اوضاع خود را سروساماني دهد، به اين دليل بود كه سياست‌هاي خود را تغيير داد و آن‌ها را بر پايه‌ي دستيابي به ثروت و سعادت تنظيم كرد؛ اگر كنگو و زيمباوه در چرخه‌ي بي‌پايان فقر و بدبختي گير افتاده‌‌اند به اين دليل است كه هرگز براي رهايي از فقر تلاش نكرده‌اند.

نويسندگان كتاب از معترضان مصري در ميدان التحرير نيز سخن مي‌گويند؛ به نظر آن‌ها آن معترضان تماماً حق اعتراض داشند. دولت فاسد و سست مردم را از رسيدن به ثروت بازمي‌داشت و آن‌ها را از استفاده از توانايي‌هاشان منع مي‌كرد. مصر كشوري فقير بود به اين دليل كه اداره‌اش به دست گروهي اندك بود كه مهره‌هاش شطرنج را گونه‌اي چيده بودند تا خود، كساني باشند كه از اين بازي قدرت سود مي‌برند؛ حتي اگر اين سود به قيمت تيره‌روزي عموم مردم باشد.

در كشورهايي چون كره‌ي شمالي، هايتي و سومالي كه در شرايط مشابه به‌سر مي‌برند، قدرت تنها در دست عده‌ي محدودي است كه به هر ريسماني بتوانند چنگ مي‌زنند تا از قدرت جدا نشوند. موضوع بسيار سرراست و واضح است؛ دولت‌هايي كه سياست‌هاي فراگيري دارند مردم خود را به سعادت و ثروت مي‌رسانند و براي كشور خود پيشرفت و ترقي را خواستارند.

اين در حالي است كه دولت‌هاي سودجو چيزي جز فقر، ركود و محروميت براي مردم خود به بار نمي‌آورند؛ حال هرچند قرن هم كه مي‌خواهد گذشته باشد. حقيقت تلخ آن‌جاست كه بركناركردن يك گروه از قدرت و نشاندن گروهي ديگر بر مسند آن، اوضاع را تغيير نخواهد داد. مشاهدات ثابت كرده‌اند كه كشورهايي كه در آن‌ها انقلاب صنعتي شكل نگرفته‌است همواره نسبتاً فقير خواهند ماند. همانطور كه عجم اوغلو و رابينسون در كتاب آورده‌اند، هيچ‌چيز چون موفقيت، كامياب نمي‌شود و هيچ‌چيز چون شكست، زمين نمي‌خورد.

«چرا ملت‌ها شكست مي‌خورند» كتابي قطور است؛ خواننده اما هنگام مطالعه ابداً حس نمي‌كند كه كتابي سنگين در دست دارد. دارون عجم‌اوغلو و جيمز اي رابينسون اميدوارند اين كتاب بتواند تغييري در شرايط فعلي جهان ايجاد كند. برگردان فارسي اين كتاب به قلم محسن ميردامادي و محمدحسين نعيمي‌پور و از انتشارات روزنه روانه‌ي بازار شده است.

طرح لايه باز برنامه كلاسي طرح 5

طرح لايه باز برنامه هفتگي مدرسه psd برنامه هفتگي مدرسه طرح فتوشاپ برنامه هفتگي مدرسهطرح برنامه هفتگي مدارسطرح لايه باز برنامه هفتگي مدارسطرح لايه باز برنامه كلاسيطرح برنامه كلاسيطرح لايه باز برنامه مدرسهطرح برنامه هفتگي مدرسهبرنامه هفتگي مدارسبرنامه كلاسيطرح psd برنامه هفتگي كلاسطرح psd برنامه كلاسي



براي توضيحات بيشتر بر روي عنوان زير كليك كنيد

طرح لايه باز برنامه كلاسي طرح 5

پاورپوينت رسالت يا ماموريت در مديريت استراتژيك صنعتي (همراه با مطالعه موردي)

دانلود پاورپوينت با موضوع رسالت يا ماموريت در مديريت استراتژيك صنعتي (همراه با مطالعه موردي)، در قالب ppt و در 21 اسلايد، قابل ويرايش، شامل بيانيه ماموريت، بيانيه ماموريت سازمان، اجزاي بيانيه ماموريت، مطالعه موردي (شركت كشت و دام گدشت نمونه اصفهان)، معرفي شركت، تاريخچه شركت، بيانيه ماموريت شركت، بررسي اجزاي بيانيه ماموريت شركت، تحليل بيانيه مامو